Ravioli met porcini horeca

Ravioli en pasta diepvries voor restaurants en horeca

GMCI BV is gespecialiseerd in de productie, import en distributie van diepvriesverse pasta en ravioli voor professionals in de restaurants, collectieve en horeca catering. Ravioli en pasta strikt zonder bewaarmiddelen of kunstmatige smaakstoffen De pastafabriek waar we al jaren mee samenwerken staat in de regio Emilia Romagna in Italië, de bakermat van verse gevulde pasta.

Ravioli en pasta diepvries voor restaurants en horeca Read More »

ricotta creme voor cannoli

Ricotta creme voor cannoli

Ricotta creme (voor cannoli) is een van de basiselementen van Siciliaans gebak. Het wordt voornamelijk gebruikt om cannoli te vullen, maar ook bij de bereiding van cassata, slagroomsoesjes, cakes, taarten, enz. Maar niet alleen dat, het is ook erg lekker als je het alleen consumeert. U kunt bijvoorbeeld bessen, aardbeien, gekonfijte sinaasappel of chocoladevlokken toevoegen

Ricotta creme voor cannoli Read More »

Arancini truffel en parmigiano (voorgebakken)

Diepvries Arancini Siciliani

De Arancini siciliani zijn een klassieker uit de traditionele keuken van Zuid-Italië. Een van de beroemdste straatvoedsel, tegenwoordig bekend en geliefd over de hele wereld. In Italië vind je ze praktisch in alle delicatessen winkels samen met de andere “fritti” zoals Ascoli-olijven, courgettebloemen, gepaneerde mozzarellabolletjes. Arancini zijn rijstballetjes van saffraan of tomaat, traditioneel gevuld met

Diepvries Arancini Siciliani Read More »

Scroll to Top