Ricotta creme voor cannoli

Ricotta creme (voor cannoli) is een van de basiselementen van Siciliaans gebak.

Ricotta creme voor cannoli

Het wordt voornamelijk gebruikt om cannoli te vullen, maar ook bij de bereiding van cassata, slagroomsoesjes, cakes, taarten, enz.

Maar niet alleen dat, het is ook erg lekker als je het alleen consumeert.

U kunt bijvoorbeeld bessen, aardbeien, gekonfijte sinaasappel of chocoladevlokken toevoegen om een heerlijk lepeldessert te maken.

Een diepgevroren product voor professioneel gebruik dat essentieel is voor bars en banketbakkerijen.

Onze ricottacrème voor cannoli is gemaakt volgens het originele Siciliaanse recept met een paar eenvoudige ingrediënten: ricotta van schapenmelk, suiker en vanilline.

Het is verkrijgbaar in een emmer van 6 kg of in een handige sac a poche van 800 g, klaar voor gebruik.

  • Ricotta crème (emmertje 6kg)
  • Sac a poche ricotta crème (6x800g)

Het voordeel van de emmertje van 6 kg is dat hij niet alleen goedkoper is, maar ook gemakkelijk kan worden gebruikt om nieuwe smaken te creëren. U kunt bijvoorbeeld cacaoroom, pistache, amandel of de ingrediënten toevoegen die uw verbeelding het beste bevredigen.

Ricotta creme sac a poche
Ricotta creme sac a poche

De ricottacrème voor cannoli kan ook worden verrijkt met stukjes chocolade en de afgewerkte cannoli worden vaak gegarneerd met gehakte pistachenoten, chocoladevlokken of gekonfijt fruit … kortom, je hebt keuze te over wat voor soort cannoli je wilt aanbieden uw klanten!

Met onze cannoli koekjes kun je je cannoli direct voor consumptie vullen om optimaal te genieten van al hun knapperigheid.

Wij bezorgen wekelijks door heel Nederland en Noord-België producten van superieure kwaliteit

Vraag de toegangssleutel tot onze online shop aan om het volledige assortiment en prijzen te zien

Scroll to Top