Nieuw in het assortiment!
Arancini mignon 35g – 3kg doos
Supervol!
Het traditionele recept van ‘ Arancino al ragù’ met erwten en mozzarella is nu ook in kleiner formaat te verkrijgen.
Op de handgemaakt in Sicilië volgens een exclusief recept.
Maximale zorg bij het koken van rijst met goed gedefinieerde granen.
Klaar om te worden gekookt in slechts 7 minuten.
Ze zijn voorgekookt en kunnen met gemak in de oven worden opgewarmd.
Traditionele oven: haal de arancini die je wilt gebruiken minimaal 2 uren van tevoren uit de vriezer en zet ze vervolgens 7/9 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Om ze nog mooier te maken, kun je er vlak voordat je ze in de oven doet een beetje olie op doen.
De “rijst arancini” (of “arancine”), de trots van de Siciliaanse keuken, zijn erg smakelijk en geschikt om zowel als tussendoortje, aperitief, voorgerecht of zelfs als enkel gerecht te worden geconsumeerd. Op Sicilië zijn ze overal en altijd te vinden, altijd warm en geurig in de vele frituur winkels. Van stad tot stad veranderen ze vaak van vorm en grootte en nemen, afhankelijk van de vulling, ovale, peervormige of ronde vormen aan.
Uit dezelfde lijn hebben wij in het assortiment:
Arancini met Ragù (vleessaus) 20x220g
Spinazie en mozzarella arancini 20x220g
Arancini “gourmet” met truffel en parmezaan 20x220g
Arancini “gourmet” pistache noten en mortadella 20x220g
Mini arancini ragù (voorgebakken) 35g – 3 kg
Neem voor meer informatie contact met ons op www.gmci.nl
U moet ingelogd zijn om een reactie te plaatsen.