We blijven wekelijks leveren door heel Nederland en Noord-België.

Cannelloni met ricotta en spinazie

Wij wensen horecaondernemers in deze moeilijke tijden het allerbeste.

Gedurende deze uitzonderlijke tijd hebben sommige van onze producten een omzetstijging gekend omdat ze goed passen bij de diensten “thuisbezorging” en “afhalen”.

Arancini siciliani, Melanzane parmigiana, Lasagne alla bolognese, Cannelloni met ricotta en spinazie, een breed scala aan Ravioli pasta, Lasagna bladeren, Tiramisù take away, Cannoli siciliani, een grote verscheidenheid aan Italiaanse zoetigheden … en nog veel meer.

Als je wilt, kan het een goed moment zijn om een aantal van deze lekkernijen in je menu op te nemen.Onze producten zijn exclusief omdat ze in Italië zijn gerealiseerd volgens onze specifieke recepten.Je kunt ze nergens anders vinden!

P.S.Tijdens dit tweede blok kunnen de dagen en tijden van levering enkele variaties ondergaan.Wij vragen u vriendelijk om zoveel mogelijk op uw bestellingen te anticiperen. Neem voor meer informatie contact met ons op.

www.gmci.nl

#italianfood#italianrestaurantamsterdam#italiaanseten#groothandel#horecagroothandel#italiaansekeuken#italiaanskoken#delicatessenwinkel#italiaansedelicatessen