Runderstoofvlees Ravioli

Runderstoofvlees Ravioli

Nieuw in ons assortiment!

Dit is een typisch “primo piatto” uit de Italiaanse keuken en vertegenwoordigt een recept dat ook in het buitenland bekend en gewaardeerd wordt vanwege zijn goedheid en eenvoud.

De oorsprong van deze ravioli is vooral te vinden op het platteland van Piemonte, in het noordwesten van Italië, waar de vrouwen van het huis deze “tortelli” met de hand sloten.

De vulling bestaat uit een exquise runderstoofpot.

Vroeger werden ze op smaak gebracht met een vlees- en groentesaus, terwijl tegenwoordig een eenvoudiger saus op basis van boter en salie of ragù de voorkeur heeft.

Gestoofde ravioli vervolledigen ons brede assortiment Italiaanse gevulde pasta, speciaal gemaakt volgens de wensen van onze klanten.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *