Bevroren Italiaanse Cheesecake Ricotta en Gezouten Karamel

bevroren Italiaanse cheesecake ricotta
Cheesecake met Gezouten Karamel (taart 1500g)

We hebben ons toetjes assortiment verrijkt met een van de meest populaire desserts ter wereld: Bevroren Italiaanse Cheesecake met Ricotta en Gezouten Karamel

Voor de oorsprong van Cheesecake moeten wij ver terug in het verleden. Zeker al in het “archaïsche” Griekenland werden desserts gemaakt met het gebruik van kaas, evenals later in het oude Rome. Het lijkt er ook op dat in de Middeleeuwen voor het eerst een echte cheesecake werd gecreëerd met de introductie van een bodem van zanddeeg.

In de hedendaagse tijd is cheesecake erg populair geworden in de Angelsaksische wereld en dus ook in de Verenigde Staten waar nieuwe aanpassingen zijn gemaakt.

bevroren Italiaanse cheesecake ricotta
Cheesecake met Gezouten Karamel (take away 18x160g)

Zelfs in Italië, dat een zeer brede traditie heeft van kaas desserts (denk aan de “Seada” van Sardinië, Tiramisu met mascarpone, ricotta taartjes…), is cheesecake altijd erg populair gebleven en vandaag de dag nog meer.

Bijna elk restaurant biedt aan het einde van de maaltijd ten minste één van de variaties van dit romige en zeer smakelijke dessert tussen zijn desserts.

Verkrijgbaar in 2 formaten

– Cheesecake met Gezouten Karamel (take away 18x160g)

– Cheesecake met Gezouten Karamel (taart 1500g)

Onze bevroren Italiaanse Cheesecake is een Italiaanse versie met roomkaas, ricotta en gezouten karamel.

Wij bezorgen wekelijks door heel Nederland en Noord-België producten van superieure kwaliteit.

Bekijk het volledige assortiment in onze webshop