Bevroren eekhoorntjesbrood voor horeca (Funghi Porcini)

Bevroren eekhoorntjesbrood voor horeca
Bevroren eekhoorntjesbrood voor horeca


Bevroren eekhoorntjesbrood (porcini) voor horeca – kwaliteit extra – kubbetjes 6x1Kg.

Om bevroren eekhoorntjesbrood te koken, spoelt u het product gewoon een beetje af en giet u het nog steeds bevroren in een pan. Kook het vervolgens op middelhoog vuur gedurende minimaal 12 minuten volgens de gewenste gaarheid. Uiteraard is het mogelijk om de bereiding op smaak te brengen met een scheutje olie en kruiden naar smaak.Eenmaal gekookt, zijn de eekhoorntjesbrood klaar om in een groot aantal recepten te worden gebruikt. Ze vormen de basis voor heerlijke “sughi” om pasta mee aan te kleden.Ze zijn het perfecte ingrediënt voor het maken van risotto’s. Ze kunnen worden genoten als bijgerecht. Lekker bij polenta. Uitstekend voor de bereiding van soepen en fluweelzacht met de geur van het bos.Ze zijn uitstekend geschikt als vulling voor crepes, pizza en quiches.

bevroren eekhoorntjesbrood horeca pasta
Bevroren eekhoorntjesbrood voor pasta


Onze bevroren eekhoorntjesbrood (porcini) voor horeca wordt geproduceerd met een BRC en IFS gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Dit garandeert uitmuntendheid en maximale veiligheid voor zijn klanten.
De productieruimte die gewijd is aan de selectie van grondstoffen, maakt gebruik van ultramoderne machines zoals de laserstraalselector voor de detectie van vreemde voorwerpen.
Elk product, geoogst in de verschillende herkomstgebieden (Europa en Extra Europa), wordt geselecteerd en verpakt in Italië.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wij bezorgen wekelijks door heel Nederland en Noord-België